Din sikkerhed

Vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at sikre, at din virksomhed har det nødvendige forsikringsprogram, med de skarpeste dækninger til den skarpeste pris.

Kompetente og specialiserede mæglere i CIBA kan overtage det store ansvar for din virksomhed. Vi skaber indsigt og overblik og rådgiver dig om alle relevante dækninger - tilpasset netop din virksomhed.

Vi håndterer komplekse forsikringsløsninger for virksomheder både nationalt og internationalt. Udgangspunktet er altid vores erfaring, vores ekspertise og vores netværk, som er en forudsætning for, at definere den bedste løsning til den laveste pris.

Vi formidler alt i et klart sprog, og vi sikrer dig proaktiv opfølgning og service. Dermed kan du og din virksomhed føle dig sikker på altid at være korrekt og tilstrækkeligt forsikret, uden forretnings kritiske risici hængende som tunge skyer over den daglige drift.

Du skal i din virksomhed bruge din tid på at skabe resultater, så sikrer vi, at du ikke skal bruge kostbar tid og unødige bekymringer på virksomhedens forsikringsprogram.

Vi laver din virksomheds risikoanalyse, står for al administration og bistår dig ved skader. Vi samler det hele i én aftale, ét sted, med ét kontaktpunkt -  din kompetente og specialiserede mægler i CIBA.